NIEUWS, EVENTS EN EXPOSITIES

Jaarlijks vinden op het fort verschillende events plaats: proeverijen met rondleidingen, feestelijke brunches en speciale avondopeningen met heerlijke meergangen diners.
EVENT: NACHT van de NACHT op ‘t FORT! Zaterdag 26 oktober

Op zaterdag 26 oktober, bij het invallen van de duisternis, gaan de lichten uit op ‘t Fort bij Vijfhuizen! Vanaf dat moment vieren we het donker met een programma dat bol staat van creativiteit en gezelligheid!

Luister naar de verhalenvertellers van de Blauwe Kom en laat je meevoeren op duistere rondleidingen op en rond het fort. Rooster onderweg een marshmallow boven een knapperend vuurtje en warm je binnen in het fort aan een sessie glow-in-the-dark schilderen (voor groot en klein). Ben je een echte nachtvlinder, ga dan los bij de silent disco en ‘dance the night away!’

Vanaf 19.00 uur worden in Restaurant ‘t Fort de kaarsen ontstoken en waan je je in de negentiende eeuwse vesting van weleer! Tot dan!

 
NU TE ZIEN: EXPOSITIE – 100 jaar Fokker – Thijs Postma

Uitnodiging voor de opening van de expositie 100 jaar Fokker van Thijs Postma.
Thijs Postma maakte voor deze tentoonstelling 32 nieuwe inkt-tekeningen, die de ontwikkeling van de Fokker-vliegtuigen laat zien vanaf 100 jaar geleden, toen Fokker zich in Nederland vestigde. Ook zijn er tekeningen van zijn Duitse periode. U bent van harte welkom.

De opening wordt op 29 augustus 2019 om 15.00 uur verricht door Peter de Raaf, voorzitter van de stichting Fokker erfgoed.

De tentoonstelling duurt van 29 augustus tot 21 december 2019. De tekeningen zijn te zien tijdens de openingsuren van Restaurant ‘t Fort: dinsdag t/m zondag van 11.00 uur – 17.00 uur – adres: Fortwachter 3, Vijfhuizen NB alle werken zijn te koop.

 
Hou onze facebook-pagina in de gaten voor special events.

MEER INFORMATIE

Voor meer informatie, bel 023-5589010 of reserveer direct:

RESERVEREN