NIEUWS, EVENTS EN EXPOSITIES

Jaarlijks vinden op het fort verschillende events plaats: proeverijen met rondleidingen, feestelijke brunches en speciale avondopeningen met heerlijke meergangen diners.


NB: Gesloten op Koningsdag (27 april)
 
Binnenkort op ’t Fort: Bier, Burgers, Bitterballen (Vrijdag 17 mei vanaf 17:00)
We vonden het hoog tijd voor een stevige borrel op ’t Fort. En bij een borrel horen bitterballen. En burgers. En natuurlijk: bier! We hebben er heel wat in huis gehaald om uit te proberen.
 
Bijzondere biertjes van kleine brouwers, zo hebben we van Brouwerij Klein Duimpje de Blauwe Tram, een karaktervolle tripel en een romige milkstout, de Once-you-go-black. Proef de Wipers Times van de Ieperse Brouwerij Kazematten gebrouwen in een voormalige munitie opslagplaats, wel zo toepasselijk op een fort 🙂 En van Two Chefs Brewing hebben we voor de ale-fans Hippie fish, een heerlijke wheat ale en de Funky Falcon een gebalanceerde pale ale. Daarnaast hebben we van Hertog Jan ook iets aparts: de Grand Prestige, één van de weinige bieren die langer gerijpt kan worden – en wel op oude jenevervaten. Vanaf twee jaar na bottelen gaat het bier evolueren naar een port-achtige, complexe smaak en geur.

Na een lange werkweek even niet zelf koken maar met je vrienden op een zonnig fortterras doorbrengen, dat heb je gewoon verdiend.

We zien je dan!
Team Restaurant ’t Fort


 

DOORLOPENDE EXPOSITIE – Momenteel te zien in Restaurant ’t Fort (t/m 13 mei):
een selectie werken van verschillende makers waarin diverse grafische technieken centraal staan, van zeefdrukken en etsen tot linosnedes.

Deelnemers: Kathryn Brouwer, Karen Blom, Melany Groothuis-de Vries, Ellen de Graaff, Ineke van Haastrecht, Harry de Jong, Cor Leen, Hanna Mulder, Yvonne van der Peijl, Beatrice Petit, Hilde van der Velden, Jetske Visser en Corine de Zeeuw.

Veel van de makers volgden de cursus Grafiek van Pier K onder leiding van Ada de Koning. Een aantal kunstwerken zijn te koop.

De expositie is te zien als het restaurant geopend is: van dinsdag t/m zondag van 11.00 uur – 17.00 uur (maandag gesloten).

Kijk hier de after-movie van ons fleurige Tafelen tussen de Tulpen event:

Video

MEER INFORMATIE

Voor meer informatie, bel 023-5589010 of reserveer direct:

RESERVEREN