NIEUWS, EVENTS EN EXPOSITIES

Jaarlijks vinden op het fort verschillende events plaats: proeverijen met rondleidingen, feestelijke brunches en speciale avondopeningen met heerlijke meergangen diners.
 
EVENT:

🎄KERSTMARKT & DINER op ’t FORT🎄 Zondag 8 december 🎄

Proef de unieke kerstsfeer op ’t Fort bij Vijfhuizen met livemuziek, theater, kunst, ambachtelijke waren en een kerstplein waar u zich tegoed kunt doen aan culinaire lekkernijen. Aansluitend kunt u in Restaurant ’t Fort terecht voor een sfeervol kerstdiner.

 

DE KERSTMARKT – van 11.00 tot 17.00 uur

Bemachtig hier unieke en smaakvolle presentjes voor onder de boom; houtsnijwerk, hoeden en tassen, ambachtelijke sieraden, huisgemaakte bonbons en de schitterende bloem- en kerstcreaties van Fleur en Carla.Op het culinaire kerstplein branden de vuurkorven en pruttelt de glühwein. Maak kennis met BBQ-goeroe Harry ‘Ons gaan braai’ Havinga en met het bollenstreekbier van Brouwerij Klein Duimpje. Livemuziek op het open podium zorgt voor het ultieme kerstgevoel.


Ook voor de kids is er van alles te doen! Er is een schmink-stand en ze kunnen heerlijk rondbanjeren op het fortterrein – dus winterjassen aan! Natuurlijk is er warme chocolademelk om koude handjes aan te warmen. Verhalenvertellers Maya en Nico van verteltheater ‘De blauwe kom’ nemen jong en oud mee op avontuurlijke winterreizen.


Daarnaast zijn verschillende ateliers voor het publiek toegankelijk en kan er een kijkje worden genomen (én geproefd worden) in de ambachtelijke stokerij van Tolmanns Dutch Gin. Kortom, een kerstmarkt die u niet mag missen!KERSTDINER – vanaf 18.00 uur

Aansluitend kunt u genieten van een sfeervol kerstdiner in Restaurant ’t Fort – reserveren is gewenst. Bel 06 249 981 04 of stuur een e-mail naar: info@fortrestaurant.nl

 
NU TE ZIEN: EXPOSITIE – 100 jaar Fokker – Thijs Postma

Uitnodiging voor de opening van de expositie 100 jaar Fokker van Thijs Postma.
Thijs Postma maakte voor deze tentoonstelling 32 nieuwe inkt-tekeningen, die de ontwikkeling van de Fokker-vliegtuigen laat zien vanaf 100 jaar geleden, toen Fokker zich in Nederland vestigde. Ook zijn er tekeningen van zijn Duitse periode. U bent van harte welkom.

De opening wordt op 29 augustus 2019 om 15.00 uur verricht door Peter de Raaf, voorzitter van de stichting Fokker erfgoed.

De tentoonstelling duurt van 29 augustus tot 21 december 2019. De tekeningen zijn te zien tijdens de openingsuren van Restaurant ‘t Fort: dinsdag t/m zondag van 11.00 uur – 17.00 uur – adres: Fortwachter 3, Vijfhuizen NB alle werken zijn te koop.

 
Hou onze facebook-pagina in de gaten voor special events.

MEER INFORMATIE

Voor meer informatie, bel 023-5589010 of reserveer direct:

RESERVEREN